Servis

Adresa:
Crnogorska 17
11080 Zemun

Telefoni:
011/307-6202
011/307-6203
Faks:
011/307-6204

E-mail:
office@citroensavin.co.rs

Novi rezervni delovi


Auto centar "Savin" Vam nudi originalne rezervne delove koji odgovaraju strogim tehničkim standardima u pogledu dizajna, izrade, sigurnosti i pouzdanosti. Ugradnjom takvih rezervnih delova zagarantovan je optimalan rad svim elementima vašeg vozila. Za vreme garancije Vašeg vozila pri mogućim popravkama ugrađuju se isključivo novi originalni rezervni delovi. Ti delovi su potpuno isti kao serijski ugrađeni originalni delovi u Vašem vozilu.

 • Prijem i saveti prilagođeni Vama: Naši savetnici za usluge spremni su da Vas saslušaju da bi Vam dali sva objašnjenja koja su potrebna za pravilno korišćenje i pravilno održavanje vašeg vozila.
 • Korišćenje originalnih Citroen rezervnih delova: Korišćenje originalnih Citroen rezervnih delova Vam garantuje kvalitet, dizajn i sigurnost. Na taj način čuvate vrednost svog početnog kapitala. Razvijeni da bi uspešno prošli testove saglasnosti u Citroen laboratorijima i centrima za ispitivanje, oni, uz ostalo, doprinose zaštiti okoline.
 • Jednogodišnja Citroen garancija na rezervne delove i rad: Na sve izvršene zahvate jednogodišnja Citroen garancija na rezervne delove i rad čini sastavni deo Citroen garancije.

Citroen veština i stručnost


Naši tehničari poznaju Vaše vozilo do najmanjeg detalja. Redovno se školuju da bi stalno držali korak sa tehnološkim razvojem novih modela. U servisu je zaposleno iskusno osoblje koje je prošlo obuke u Citroen centru za obuku, a vlasnik servisa je prošao sve obuke u Francuskoj u centralnom centru za obuku za Tehničare eksperte. U ponudi imamo i limarsko farbarske radove koje nam ugovorno radi Autoservis ATKO, renomirani servis sa iskustvom od 40 godina. Sarađujemo sa svim osiguravajućim društvima u Srbiji. Kompletno redovno održavanje je preporuka za sigurnost Vašeg vozila. Posedujemo mogućnost vršenja brzog servisa (bez čekanja) koje možete dogovoriti telefonom u toku dana. Vreme trajanja servisa je manje od sat vremena i stranka može sačekati u prijatnom okruženju u čekaonici .
Usluge koje takodje vršimo su:

 • Servis klima uređaja u vozilu
 • Dezinfekcija kompletnog klima sistema sa Wynns aparatima
 • Čišćenje dizni benzinskih motora na eksternom uređaju
 • Čišćenje sistema za ubrizgavanje dizel motora direktno na vozilu
 • Obradu diskova i doboša kočionog sistema
 • Podešavanje trapa i balansiranje guma
 • Remont anlasera i alternatora
 • Pranje vozila unutrašnje i spoljno
 • Uslužno vršenje tehničkog pregleda i registracije vozila

Magacin rezervnih delova


Posedujemo magacin rezervnih delova za redovno odrzavanje cele game Citroen vozila. Nabavku originalnih rezervnih delova vršimo u roku od 3-10 dana. Plaćanje naših usluga je moguće na više načina: karticama Dina, Masters, Visa, Diners, Post, preko računa virmanski, gotovinom, čekovima građana – odloženo na tri rate. Za svakog klijenta otvaramo našu servisnu knjižicu u kojoj su upisani sve izvršene usluge i zamenjeni delovi. Takođe se pri svakom ulasku u servis otvara radni nalog u kome klijent opisuje svoje primedbe. Prilikom predaje vozila mehaničar objašnjava sve šta je urađeno i kakva je preporuka za dalje održavanje. Postoji mogućnost ugradnje delova od drugih proizvođača koji takođe imaju garanciju kao i originalni delovi i ispunjavaju sve norme Citroen standarda.


SERVIS